Despre Noi

Reutilizarea materialelor nefolositoare sau nedorite

O masa, un scaun sau un bufet trecute de moda actuala, degradate sau uitate intr-un depozit, ajung de cele mai multe ori la groapa de gunoi, fie lemne pentru foc. Un lucru mai putin stiut este ca orice astfel de pieasa de mobilier isi poate continua viata cu putina imaginatie si curaj de a o reintegra in tendintele prezentului.

 

Despre companie

Dulce, acrisor si ceva fermecator” înseamnă durabilitate, incluziune și creativitate, iar ingredientul X este SCARA 1:1.

Tăiere fină, culori bogate, muchii perfecte – chiar și mobilierul vechi poate îndeplini aceste standarde. Nu putem accepta nimic mai puțin de la mobila noastra. Vrem mereu mai mult.

SUSTAINABILITY VIBES ONLY!

Fără materiale toxice? Pe bune?
Gândiți-vă la ceea ce avem în comun: Pământul și viața. Să ne pese mai mult de aceste lucruri folosind materiale și tehnici adecvate. Nu ar trebui să mai fie acceptate soluțiile toxice în industria mobilei, pentru că avem grija fata de tot ceea ce ne inconjoara.

Dam mobilei o sansa la o viata noua.
Știați că mobilierul nostru vă poate spune mai multe povesti din vieți diferite? Atâta timp cât transformăm ce e vechi in ceva pretios si actual, povestile vieților sale anterioare rămân acolo, în timp ce tu le adaugi pe ale tale.

Gustă din serul eternității
Nimic nu este mai intrigant pe lumea asta decât ideea unei vieți nesfârșite, a unui ser care ne poate face să trăim pentru totdeauna…
Dar până atunci, poți avea măcar o mobila pe viață.

Atinge-o!
90% din informațiile despre lume le asimilam prin vedere.
Imagineaza-ti ca esti legat la ochi.
Lasă-ți mâinile să SIMTĂ noi forme, noi texturi, noi experiente a conceptului nostru.

Inclusion hits different
Noi credem in oameni si SCARA 1:1 vrea sa fie portavocea celor care sunt mai putin ajutati de societate. Vorbim despre oamenii cu dizabilitati. Ei sunt actorii principali ai povestii noastre.

Echipa noastra

Inclusion hits different
Noi credem in oameni si SCARA 1:1 vrea sa fie portavocea celor care sunt mai putin ajutati de societate. Vorbim despre oamenii cu dizabilitati. Ei sunt actorii principali ai povestii noastre.
Oricine are capacitatea de a se integra in campul muncii.
SCARA 1:1 este un atelier incluziv care crede in potentialul ascuns al persoanelor cu dizabilitati.
Dorim sa producem o schimbare in mentalitatea companiilor si sa promovam egalitatea de sanse si potentialul de exprimare al tuturor.
Am angajat 2 persoane cu dizabilitati pentru a-i angrena in mod activ in procesul de productie, pentru a-i ajuta sa-si gaseasca un drum catre o noua nisa si pentru a se perfectiona in ceea ce numim noi – arta de produs.
De la materia bruta, pana la forma finala a pieselor de mobilier, procesul nu s-ar putea realiza fara ajutorul acestor doi.
Ne surprinde si pe noi, cum zi de zi, in atelierul nostru, pe langa activitatile de productie, aflam lucruri noi de la ei dintr-o alta perspectiva.
Vrem sa incurajam mediul anteprenorial sa-si deschida viziunea despre incluziunea sociala si sa conturam impreuna o lume mai diversa, mai complexa, mai adaptata.

ALL IS WELL BUSINESS SRL este o întreprindere finanțată din fonduri europene prin proiectul Arhitecții Inovării (ID 142130) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, apelul „Innotech Student”.

 „Arhitecții Inovării” este un program de accelerare de afaceri adresat studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la arhitectură și specialități conexe derulat de fonduri-structurale.ro, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Asociația Nod Makerspace în perioada decembrie 2021-decembrie 2023.

În cadrul programului, ALL IS WELL BUSINESS SRL a primit în 2022 o finanțare nerambursabilă 100% în valoare de 290516.11 lei.

Obiectivul principal al afacerii este realizarea de mobila upcycling de catre persoane cu dizabilitati.

Interesat de "arta" noastra?

Pentru orice fel de informatii legate de Atelierul SCARA 1:1 si despre produsele noastre, nu ezita sa faci cunostinta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top