Baruri

Elementul de tip bar, a carui amplasare este total necesara in spatiile destinate pentru asteptare sau pentru degustarea unei cafele din birouri, hoteluri, baruri sau chiar la tine acasa, va incanta utilizatorii sai prin detaliile atent lucrate.
Lemnul incleiat de molid a fost lasat sa respire prin tratamentele pe baza de apa la care a fost supus, iar desenul texturii sale a ramas neacoperit pentru a da o vibratie piesei.
Imbinarile intre placi la 45, muchiile rotunjite, precum si canturile interioare sculptate in grosimea materialului sunt detaliile care il incita pe privitor si-l face sa-si doresca sa atinga mobila. Nu este nicio problema, pentru ca lacul mat de inalta calitate nu va lasa urme de amprente, iar mentenanta in timp a consolei este facil asigurata.
Proportiile piesei, prin accentuarea lungimii sale, a fost realizata prin optimizarea rezistentei mecanice pentru a micsora cat de mult posibil inaltimea elementului. Este indeajuns de scund pentru a crea efectul de consola, insa este indeajund de inalt pentru a putea depozita obiectele de care ai nevoie.
Sistemul de fixare in perete a fost ingenious proiectat astfel incat sa nu fie vizibil din exterior si sa accentueze senzatia de plutire pe care piesa o lasa.

Material: lemn de molid
Lungime: 250 cm
Latime: 30 cm
Inaltime: 20 cm
Grosime: 1.8 cm
Finisaj: Lac mat
Imbinari: mecanice prin cepuri
Sistem de montare: mecanic prin coltare

 

Shopping Cart
Scroll to Top