Scaun din Stejar

Construite din lemn de stejar, cu un finisaj de înaltă calitate, colectia de scaune Spinner este completarea perfectă pentru orice locuință modernă sau clasică. Liniile elegante și designul atemporal vă vor impresiona cu siguranță oaspeții și vă vor pune in evidenta decorul.

Scaunele sunt lucrate manual, astfel fiecare scaun pe care îl comandați va fi unic și special pentru tine și familia ta, nu vei găsi nicăieri un scaun asemănător!

Pentru producția unui scaun a fost nevoie de 32 de ore de muncă în care au fost implicate trei persoane: un meșter tâmplar și două persoane cu dizabilități.

Scaunele din colectia Spinner sunt perfecte pentru living, camera de zi, biroul și terasa dumneavoastră. De asemenea, le puteți achiziționa separat sau la set de 2, 4 sau 6 scaune.

Dimensiunile sunt potrivite atat pentru incaperi generoase cat și pentru încăperi mici, stilul minimalist vă permite să plasați un scaun într-un spațiu mic fără a sacrifica confortul.

Exemplarul prezentat pe site: lemn de stejar masiv, lăcuit cu lac mat transparent.
Fotografiile arată finisajul într-o culoare naturală.

Dimensiuni:

Inaltimea totală: 74 cm (29.14’’)
lățime: 47 cm (18,5”)
adâncime: 47,5 cm (18,7”)
înălțime șezut: 45 cm (17,7”)

Timp de execuție: 1-2 săptămâni
Puteți modifica dimensiunea, materialul și tratamentul suprafeței după un contact prealabil și stabilirea prețurilor.
*Alegerea opțiunii „Lemn masiv” poate avea ca rezultat variații ale aspectului materialului, cum ar fi diferențe de texturi, culoare și modelul fibrei lemnoase **

 

Shopping Cart
Scroll to Top